Website op startscherm van tablet of smartphone

U kunt deze website op het beginscherm (homescreen) van een tablet of een smartphone vastpinnen, net zoals een app. Zo kunt u deze website met 1 klik openen zonder eerst de browser te moeten opstarten en in de favorieten te gaan zoeken. Elk operating systeem heeft zijn eigen werkwijze.

Ipad / Iphone / Ipod touch

Open www.klmvliegendfonds.nl met de Safari browser. Onderaan in de browser vind je een knop met ‘+’ teken of een vierkantje met pijltje (afhankelijk van de IOS versie). Klik en kies ‘zet in beginscherm’ (Add to home screen). Je krijgt een schermpje waar u eventueel de titel kunt aanpassen. Tik op ‘voeg toe’ (Add)  en het icoontje zal op uw beginscherm geplaatst worden.

Android

Ga met de Internet browser naar www.klmvliegendfonds.nl. Tik de menuknop rechtsbovenin aan voor het menu en tik in het menu op de + rechtsboven. Dan verschijnt het menu 'Toevoeg. aan' Tik daarin op startscherm en de website wordt toegevoegd aan uw startscherm.  

Windows Phone

Ga via de standaard browser naar www.klmvliegendfonds.nl. Tik op ‘Meer…’ en vervolgens op ‘Aan startscherm vastmaken’. Er wordt dan een nieuwe tegel vastgemaakt aan het startscherm.

Pensioen 1-2-3

Meer weten over uw pensioen?

 

Bekijk in 5 minuten 
basispensioenregeling (Laag 1-2)
netto pensioenregeling (Laag 1-2)
of bekijk de Documenten (Laag 3)