Voor onze dienstverlening kunnen wij uw persoonsgegevens verwerken. Daarnaast maken wij gebruik van cookies op onze website. Raadpleeg voor meer informatie ons privacystatement en cookiestatement.

Sluiten

Cookies

Cookiestatement van Stichting Pensioenfonds Vliegend Personeel KLM

Wat zijn cookies?

De website van Stichting Pensioenfonds Vliegend Personeel KLM (‘Pensioenfonds Vliegend Personeel KLM’) maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden op uw computer, tablet of mobiele telefoon. Cookies worden geplaatst wanneer u de website bezoekt. Sommige cookies zorgen ervoor dat de website goed functioneert. Andere helpen om de website beter af te stemmen op de wensen en voorkeuren van gebruikers. Pensioenfonds Vliegend Personeel KLM maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Deze cookies hebben geringe impact op uw privacy en daarom kunnen wij ze zonder toestemming plaatsen. Zie voor meer informatie ook ons privacystatement.

Functionele cookies

Functionele cookies zijn technisch noodzakelijk om de website zo goed mogelijk te laten werken. Bijvoorbeeld om uw voorkeuren of instellingen te onthouden, voor beveiliging van de website. Zonder deze cookies kunt u onze website niet goed gebruiken. De geldigheidsduur van deze cookies is beperkt tot de duur van de browsersessie.

Analytische cookies

Via analytische cookies kunnen we informatie bijhouden over het bezoek aan onze website. Pensioenfonds Vliegend Personeel KLM maakt gebruik van Google Analytics. Google Analytics is een analyseprogramma gemaakt door Google, Inc. Google Analytics gebruikt ‘cookies’. Deze cookies helpen Pensioenfonds Vliegend Personeel KLM de website te analyseren hoe bezoekers de website gebruiken. Hiermee kan Pensioenfonds Vliegend Personeel KLM de website verbeteren. De informatie die deze cookies genereren over uw websitegebruik is anoniem en niet herleidbaar naar u.

Wij hebben Google Analytics privacy vriendelijk conform de vereisten van de Autoriteit Persoonsgegevens ingesteld. Dit houdt in dat wij met Google een verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Daarnaast hebben wij uw IP-adres deels gemaskeerd en is de optie om gegevens te delen uitgeschakeld. De geldigheidsduur van deze cookies is beperkt tot 26 maanden. Voor meer informatie over deze cookies, verwijzen wij u naar https://privacy.google.com/businesses/compliance/.

Social media cookies van derden

Pensioenfonds Vliegend Personeel KLM is buiten haar website actief op YouTube voor het weergeven van video’s over haar diensten. YouTube kan uw persoonsgegevens verwerken en cookies plaatsen op uw computer of mobiele apparaat wanneer u naar deze video’s kijkt. Wij hebben geen controle over deze cookies. Wij ontvangen van YouTube anonieme statistieken over de video’s die bezoekers hebben gezien. Er worden geen persoonsgegevens met Pensioenfonds Vliegend Personeel KLM gedeeld. Wij raden u aan het privacy- en cookiestatement van YouTube te raadplegen voor meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens en het gebruik van cookies door YouTube. Het privacy- en cookiestatement van YouTube kan regelmatig wijzigen.

Uw voorkeuren

U kunt cookies via uw internetbrowser (bijvoorbeeld Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome) handmatig verwijderen of deze automatisch laten verwijderen wanneer u de website verlaat. Daarnaast kunt u uw internetbrowser zo instellen dat u een bericht krijgt als er een cookie wordt geplaatst. U kunt uw browser ook zo instellen dat cookies niet geplaatst mogen worden. Let op: het kan zijn dat de website niet naar behoren functioneert wanneer u de cookies heeft uitgeschakeld.

Wijzigingen in dit cookiestatement

Pensioenfonds Vliegend Personeel KLM behoudt zich het recht voor dit cookiestatement op ieder gewenst moment en zonder kennisgeving te wijzigen. Wij adviseren u om dit cookiestatement regelmatig te raadplegen.

Amstelveen, juli 2020

Welkom op MijnKLMPensioen

Op het gebruik van MijnKLMPensioen is de disclaimer van toepassing.

Bekijk de disclaimer (PDF)



Naar de homepage