Cookie consent

Op deze site worden cookies gebruikt.

Akkoord

Kunnen we iets voor u doen?

Contact met ons

 

Tel: 020 426 62 20 van 8.30 - 17.00 uur ma-vr
E-mailpensioenservice@klmvliegendfonds.nl

Postadres
Postbus 123, 1180 AC Amstelveen

Bezoekadres
Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek
Prof. E.M. Meijerslaan 1, 1183 AV Amstelveen

E-mail bestuur: bestuur@klmvliegendfonds.nl
E-mail mediaverzoek: communicatie@blueskygroup.nl

Pensioengesprek

Kom langs voor een persoonlijk gesprek over uw pensioen met een van onze pensioenspecialisten. Bel of mail ons om een afspraak te maken.

Bijna met pensioen?
Kom dan naar een Pensioen in Zichtdag. Hier krijgt u informatie over de keuzes die u moet maken voor u met pensioen gaat.

Veelgestelde vragen

Ontvangt u een pensioenuitkering van het Vliegendfonds? Log in op MijnKLMPensioen en u kunt uw rekeningnummer direct aanpassen. U ontvangt uw eerstvolgende pensioenuitkering op uw nieuwe rekeningnummer.

Wijzigingen?

Wijzigingen hoeft u niet door te geven als u in Nederland woont. Adreswijzigingen en een huwelijk, overlijden of scheiding ontvangen wij automatisch via de Basisregistratie Personen.

Een ander e-mailadres kunt u doorgeven in Mijn gegevens.

Verhuist u in het buitenland of wilt u uw post op een ander adres ontvangen? Geef deze dan schriftelijk aan ons door via het formulier adres wijzigen

Op de hoogte blijven

Meld u aan voor de NWSalert om actuele informatie van uw pensioenfonds te ontvangen. Uw emailadres gebruiken wij alleen voor communicatie van het pensioenfonds.

Aanmelden voor NWSalert

Hebt u een klacht?

Wij doen onze best om u zo goed mogelijk te helpen. Het kan zijn dat u niet tevreden bent. Bel met ons via 020 426 62 20 van 8.30 - 17.00 uur ma-vr of e-mail naar pensioenservice@klmvliegendfonds.nl . Komen we er dan niet samen uit dan kunt u bij ons een klacht indienen. Hoe u een klacht indient leest u in de klachten- en geschillenregeling.

Bekijk de klachtenregeling

Welkom op de Pensioenplanner

Op het gebruik van de Pensioenplanner is de disclaimer van toepassing.

Bekijk de disclaimer (PDF)Naar de homepage