Nieuws

Kandidaten nieuwe VO

1 juli 2014

Eerder hebben wij u geïnformeerd over enkele wijzigingen in de organisatie van het pensioenfonds door wetgeving over governance van pensioenfondsen. Uit deze wetgeving vloeit voort dat de Deelnemersraad per 1 juli 2014 wordt opgeheven en dat het Verantwoordingsorgaan een nieuwe opzet en samenstelling krijgt. In het nieuwe Verantwoordingsorgaan zijn er vier zetels beschikbaar voor de deelnemers en drie voor de pensioengerechtigden. Op verzoek van het bestuur hebben de verenigingen van deelnemers en pensioengerechtigden kandidaten gesteld voor het nieuwe Verantwoordingsorgaan.

De VNV heeft de volgende deelnemers kandidaat gesteld:

  • de heer C.E. Duysker
  • de heer M. Dubbeldam
  • de heer R.B. Verhoef
  • de heer J. Willemsen

De heren Duysker en Dubbeldam hadden tot 1 juli 2014 zitting in de Deelnemersraad; de heer Willemsen in het Verantwoordingsorgaan

De gezamenlijke verenigingen van pensioengerechtigden (VGV, VVKB en VOC) hebben de volgende pensioengerechtigden kandidaat gesteld.

  • de heer B.Nijssen
  • de heer W.van Beek
  • de heer J.Koppes

De heren Van Beek en Koppes waren al lid van het VO, de heer Nijssen had tot 1 juli 2014 zitting in de Deelnemersraad. De verenigingen van pensioengerechtigden hebben de heer J.Bank voorgedragen als reserve-lid ingeval in de komende zittingsperiode een vacature ontstaat.

Eventuele ander individuele kandidaatsstellingen voor het verantwoordingsorgaan dienen uiterlijk 30 juli a.s. te zijn kenbaar gemaakt aan het bestuurssecretariaat. U kunt hiertoe, alsmede voor aanvullende informatie over de voorwaarden voor individuele kandidaatstelling, contact opnemen met het bestuurssecretariaat via bestuur@klmvliegendfonds.nl

Via deze website houden wij u op de hoogte over het vervolg van de verkiezingen.