Nieuws

Opzegging uitvoeringsovereenkomst van de baan

20 december 2016

KLM en VNV hebben een akkoord bereikt in het pensioenconflict. Dit akkoord heeft onder meer tot gevolg dat de opzegging van de uitvoeringsovereenkomst tussen KLM en het pensioenfonds is ingetrokken.

Pensioenregeling van kracht zoals u dat gewend bent
Nu de opzegging van de uitvoeringsovereenkomst definitief van de baan is, keren wij terug naar de oude situatie. KLM gaat voldoen aan haar financiële verplichtingen, die voorvloeien uit de uitvoeringsovereenkomst. Dit betekent dat het fonds uw pensioenopbouw en risicoafspraken blijft uitvoeren zoals u dat gewend bent.

Naar een toekomstbestendige pensioenregeling
Het bestuur is blij dat de rust weer is teruggekeerd. We kunnen nu weer vooruit gaan kijken. In januari starten de besprekingen met alle partijen over het ontwerpen van een nieuwe toekomstbestendige pensioenregeling. Over het indexatiebesluit per 1 januari 2017 van het bestuur volgt later deze maand meer informatie.

Meer informatie of vragen?
Hebt u nog vragen of wilt u meer informatie? U kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.00 uur

via 020 426 62 20 of pensioenservice@klmvliegendfonds.nl. Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws over uw pensioenfonds? U kunt zich aanmelden voor onze NWSalert. U krijgt dan een e-mail wanneer er belangrijk nieuws op de website is geplaatst.