Nieuws

Pensioenfonds genomineerd voor Pensioen Pro Award

9 september 2022

Pensioenfonds Vliegend Personeel KLM is genomineerd voor een Pensioen Pro Award 2022. Het pensioenfonds is voorgedragen in de categorie Vermogensbeheer.

Jaarlijkse onderscheidingen op 4 oktober

De Pensioen Pro Awards zijn de jaarlijkse vakprijzen van Pensioen Pro en het Financieel Dagblad voor de pensioensector. Iedereen in de pensioensector – pensioenfondsen, hun deelnemers, vermogensbeheerders, adviseurs en andere geïnteresseerden – mag kandidaten nomineren. Het pensioenfonds is genomineerd voor een award in de categorie Vermogensbeheer.

Selectie door deskundige jury

De nominaties worden beoordeeld door een deskundige jury, bestaande uit Marike Knoef (Universiteit Leiden, Netspar) Loranne van Lieshout (Ortec Finance), Martijn Euverman (Sprenkels & Verschuren), Hedwig Peters (onafhankelijk consultant) en Stefan Lundbergh (Cardano).

De jury selecteert in elke categorie een winnaar, en stelt tevens een shortlist samen voor de gouden Pensioen Pro Award voor ‘Pensioenfonds van het jaar’. Via radio en krant worden luisteraars en lezers vervolgens opgeroepen om te stemmen voor de winnaar van deze gouden award. De winnaars in alle categorieën worden bekendgemaakt op 4 oktober.