Videobellen

Videobellen

Videobellen is zeer geschikt voor vragen over uw pensioen of de keuzes die u kunt maken als u met pensioen gaat. Een online pensioengesprek via videobellen is veilig en persoonlijk. Bij videobellen horen én zien wij elkaar. Als u dat wilt natuurlijk. U kunt uw camera altijd uitzetten. Het voordeel van videobellen is dat we elkaar informatie kunnen laten zien door het scherm met elkaar te delen. Videobellen gaat via een beveiligde link, hierdoor is uw privacy beschermd. Neemt u liever telefonisch of via de e-mail contact met ons op? Ook dat kan gewoon.

De voordelen van videobellen

  • Simpel en veilig via desktop, laptop, tablet of smartphone.
  • Eenvoudig deelnemen door een klik op de link; u hoeft niets te installeren.
  • Een pensioenspecialist kan direct met u meekijken in MijnKLMPensioen via scherm delen.
  • Gemakkelijk vanuit huis.
Maak een afspraak voor videobellen

Veelgestelde vragen

Eigenlijk is videobellen precies hetzelfde als een live pensioengesprek bij ons op kantoor, maar dan via video. Er worden dezelfde onderwerpen besproken als bij een live pensioengesprek. Ook kunt u ook gewoon net als anders al uw vragen stellen. Het voordeel is dat u reistijd bespaart en u voert het gesprek vanuit uw eigen vertrouwde omgeving.

Praten over uw persoonlijke situatie wilt u alleen in een veilige omgeving, ook online. Wij vinden uw privacy net zo belangrijk als u. We bieden videobellen dus aan in een beveiligde omgeving. U ontvangt een persoonlijke link waar u een-op-een met de medewerker van pensioenservice kunt spreken.

Tijdens het online pensioengesprek geven we u via videobellen uitleg over de pensioenregeling, bespreken we de keuzes die u kunt maken als u met pensioen gaat of wat de gevolgen zijn voor uw pensioen bij veranderingen in uw situatie, zoals een echtscheiding of arbeidsongeschiktheid. We geven geen advies over welke keuzes voor u het beste zijn. 

U ontvangt een e-mail met daarin de persoonlijke link. Open deze link in een moderne en bijgewerkte browser. Dit kan via uw computer, laptop, tablet of smartphone. Het is wel makkelijk als u een groot scherm heeft tijdens het videobellen, dan is de informatie beter te lezen tijdens het scherm delen.

Ervaring deelnemers

"Geweldig geholpen en fijn om het scherm te kunnen delen tijdens het videobellen." 

"Door middel van het videobellen kon ik mijn vraag duidelijker uitleggen."