Nieuws

Uniform pensioenoverzicht (UPO) 2017

27 juni 2017

U ontvangt binnenkort uw Uniform Pensioenoverzicht (UPO). Hierop ziet u hoeveel pensioen u kunt verwachten bij pensionering. Bent u al met pensioen? Dan ontvangt u ook een UPO waarop u ziet hoeveel pensioen u nu ontvangt en nog gaat ontvangen. We versturen ook pensioenoverzichten aan oud-deelnemers, ex-partners, nabestaanden en aan arbeidsongeschikte deelnemers. Hebt u vragen over uw UPO? Kijk bij de toelichting UPO 2017.

UPO ook online
In MijnKLMPensioen bij Mijn documenten kunt u uw UPO ook online bekijken. U logt eenvoudig in met uw DigiD. Wilt u voortaan uw UPO alleen nog maar digitaal ontvangen? Kies dan voor digitaal communiceren bij "Wijzigen gemaakte keuzes". 

Persoonlijke gesprekken op Bemanningencentrum
We kunnen ons voorstellen dat u vragen hebt die niet in de toelichting worden beantwoord. U kunt dan een persoonlijk gesprek aanvragen met een medewerker van Pensioenservice. In de week van 10 - 14 juli is het mogelijk om op het bemanningencentrum van 9.00 - 15.00 uur zo'n gesprek te hebben. Lukt dat niet, dan kunt u ook een persoonlijk gesprek aanvragen bij BSG op kantoor. Dat kan op werkdagen van 8.30 - 17.00 uur. Neem voor het maken van een afspraak contact op via pensioenservice@klmvliegendfonds.nl of 020 426 62 20.