Nieuws

Meld u aan voor het webinar over duurzaam beleggen: 29 juni 15.00 uur

6 juni 2023

Doe mee en meld u aan voor het webinar over maatschappelijk verantwoord beleggen

We betrekken u als deelnemer graag bij de duurzaamheidsplannen van uw pensioenfonds. De maand juni staat daarom in het teken van duurzaam beleggen. Meld u nu aan voor het webinar over duurzaam beleggen om uw vragen te stellen aan het bestuur.

Half juni benaderen wij u ook voor een deelnemersonderzoek over duurzaam beleggen. Doe mee aan het onderzoek en laat ons weten wat u belangrijk vindt. Het gaat tenslotte om úw pensioengeld!

Webinar maatschappelijk verantwoord beleggen

Datum: 29 juni 2023

Tijd: 15.00 uur

Kanaal: MS Teams meeting

Presentatie: collega en bestuurslid Vincent Vink en Muhittin Elvan, adviseur Balans en Vermogensbeheer bij het bestuursbureau van het pensioenfonds.

Inhoud:

We werken aan een vernieuwd maatschappelijk verantwoord beleggingsbeleid. Naast het verzorgen van een goed pensioen vinden wij het namelijk belangrijk dat dit pensioen genoten kan worden in een leefbare wereld. Daar willen we graag onze bijdrage aan leveren.

In het webinar gaan we in op wat we als pensioenfonds belangrijk vinden als het gaat om maatschappelijk verantwoord beleggen. We schetsen de plannen en ambities van het pensioenfonds op dit gebied en de stappen die we willen zetten naar een vernieuwd maatschappelijk verantwoord beleggingsbeleid.

Uw mening daarover is belangrijk voor ons. Het webinar is een interactieve bijeenkomst waarin we ook graag uw mening horen en uw vragen beantwoorden. Dat kan via de chat, direct of bij het aanmelden voor het webinar.

Aanmelden webinar
muh_vin

Deelnemersonderzoek maatschappelijk verantwoord beleggen

Half juni ontvangt u een uitnodiging voor deelname aan een deelnemersonderzoek over maatschappelijk verantwoord beleggen en wat u daarbij belangrijk vindt. Het onderzoek wordt uitgevoerd door onafhankelijk onderzoekbureau MWM2 en uw antwoorden worden volledig anoniem verwerkt. De onderzoeksresultaten koppelen we later dit jaar via terug. Alvast dank voor uw medewerking.