Welkom bij de Pensioen Academy!

Pensioenacademy afbeelding

Iedereen regie over pensioen!

In de aanloop naar de nieuwe pensioenregeling willen we als pensioenfonds van, voor en door (ex) vliegende collega's iedereen in staat stellen pensioen goed te begrijpen. Dit helpt u om straks zelf de regie te kunnen voeren over uw pensioen. Hier vindt u wat u nodig hebt om gedurende uw carrière slimme pensioenkeuzes te kunnen maken: 

  • Keuzetoolkit per carrièrefase: informatieve video's, praktische tips, checklists en meer. Met de keuzetoolkit hebt u - voor elke fase in uw carrière- alles bij elkaar om passende keuzes voor uw pensioen te maken.
  • Webinars: Volg interactieve webinars, stel uw vragen en verken samen met collega's verschillende pensioenthema's. 
  • Videobellen: Komt u er niet uit of kijkt u liever samen met een ons naar uw pensioen? De Pensioen Academy biedt ook een online helpdesk waarbij u via een videobelafspraak verder geholpen wordt. Een afspraak hebt u binnen 2 minuten geboekt!
cta start carriere

Start carrière

tijdens carriere

Tijdens carrière

 

aanloop naar pensioen

Aanloop naar pensioen

 

met pensioen 3

Met pensioen

Direct aanmelden voor events & bijeenkomsten

climb

Terugkijken webinar Onze transitiereis: The climb

In het webinar The climb (26 maart 2024) gaven wij u de laatste update in onze transitiereis naar een nieuwe pensioenregeling. In dit webinar gingen wij onder andere in op de effecten van het transitieplan van KLM en VNV op verschillende deelnemersgroepen. Kijk dit webinar terug in Mijn Pensioen Academy in MijnKLMPensioen.